2010. április 18., vasárnap

Ismét játékra hívtak :)

Nóritól kaptam meghívást egy játékra. :)

Akkor kezdődjön a játék:

1.Mi lenne ha nyernék a lottón?

Nem szeretnék többszáz milliót......... :( Lakásfelújítás szép bútorokkal, egy mindig üzemképes kocsi, talán egy hét nyaralás (nem tudom milyen lehet az üdülés, két napnál tovább nem voltam sehol). A családom többi tagjának egy biztosabb életkörülmény. Nah és persze a a lazább, "keretek" nélküli gyöngyvásárlás.. ;)

2.Rossz szokásom?

Húha, ebből is akad bőven, megkéne kérdeznetek a férjem :D :D

3. Koffein?

Próbálom a minimálisra leszorítani, és csak akkor iszom ha muszáj. Kb napi 1 kávé + 2-3 deci cola.

4. Színeim?

Egyértelműen a kék. Bár ruháim közt mindenféle szín szerepel, de egyértelmű kedvenceim a kék árnyalatok. Szeretem még, a rózsaszínt,a mályvát, fehéret.

5. Mi van most rajtam?

Így hajnali fél 1-kor pizsama. :D :D

6.Háziállat?

Fekete spanifer (akarom mondani spániel :D) és vöri házicica

7.Tíz év múlva hogy látom magam?

Nem érem már azt meg, az embert az állandó stressz megöli. :( Nem tudom........ . :( :(

8.Legutóbbi nagyon jó élményem?

Megismerkedtem Nórival (Noralkotás) személyesen :) :)

Én is szeretnék játékra csábítani valakit, méghozzá Ildit (Ékszerládika)Ildi a blogodban lévő cicákról eszembe jutott hogy Kokóról is készítettem két képet 1 hete.

Szomszéd kislányt próbáltam rábeszélni, hogy simogassa meg a lavórban úszkáló pontyot. Kokó cica ugyan ott sündörgött, de nem túlzottan érdekelte a halacska,............ vagy mégis...... :) :)2 megjegyzés:

ekszerlada írta...

Nahát Niki! Nagyon kedves vagy,hogy rám gondoltál!Macskádról nem is beszélve!Olyan édes kis kövér cica és szerintem nagyon jó fej!Köszi,hogy megmutattad mutass csak minél többet róla,mert olyan szimpi lett,amikor legelőször megláttam a képét a blogodban.Olyan igazi macskusz.Imádom Őket.Valamelyik nap találtam egy érdekes videó felvételt egy macskáról és egy kutyáról.Akkorákat röhögtem a netezőben,csak úgy zengett.No,megmutatom neked,Te sem fogod kibírni röhögés nélkül,mert nagyon aranyosak.ide kattints:
http://cukisag.blog.hu/2010/04/04/robotporszivon_gyujt_tojasokat_a_pofozos_macska

Noralkotás írta...

Drága Niki!

Örülök, hogy a találkozónkat jó élménynek könyvelted el:))) Nekem is nagyon jó volt egy "igazi nagy gyöngyös"-sel beszélgetni és megnézni a fantasztikus ékszereidet. Élőben is szuper jók!!!!!!